Blog

maj
1
Så fik vi startet årets AG-konkurrence-sæson

tidspunkt: kl. 09:15
forfatter: Lone

Årets første udendørs AG-konkurrence blev afholdt i går ved Tårnby skole, Amager. Vejrguderne var desværre ikke i godt humør, så indtil ca. kl 18 var det også en konkurrence i at undgå at blive for kold. Stor var min og andres misundelse over dem, der havde taget en lille gasovn med i teltet!!

Jeg må tilstå, at jeg havde glemt, at Fabi ikke blot starter som en raket, men som et lavt-gående krydsermissil, så starten i AG1 blev lidt kaotisk og da bommen allerede var 3. forhindring og Fabi var langt foran mig, fik jeg i nervøsitet sagt ‘søge’ alt for tidligt med det resultat, at det havde Fabi glemt, da han kom til enden af bommen og så fik han en feltfejl. Det var nok det eneste felt, hvor jeg ikke havde ventet det, idet det er gået så godt i vintertræningen. Øv. Nå, men desværre blev det også til slalomfejl, så resultatet blev 10 fejl-point ialt. Det gav en 9. plads ud af 24 hunde.

Næste øvelse var SPÅ, hvor der var en lidt svær tunnel-indgang og der fik jeg vist kaldt på Fabi, der ellers muligvis havde taget den rigtigt og så fik vi en vægring. Ulykkerne sluttede desværre ikke med det for jeg fik så ikke stillet mig rigtigt ved udgangen og så endte det vist med at han tog et spring og et flyv bag min ryg, men da jeg ikke havde set det kaldte jeg ham tilbage og så fløjtede dommeren. Så var det løb slut. Resten af banen gik fint, men sådan er det jo tit….

Næste øvelse var SP1, og da såvel Karsten som Carina mente, at jeg havde løbet for langsomt i AG1-løbet og SP1 banen var en rigtig løbebane, tænkte jeg, at NU skulle jeg bare løbe alt, hvad jeg kunne! Fabi og jeg var ude at varme op i den helt store stil med at løbe frem og tilbage, så vi var garanteret varme, da vi skulle til at løbe. Det gik også rigtig godt med at løbe (vi fik ros bagefter!), men desværre handler jeg ikke helt optimalt i en ‘mølle’, så jeg ender med at skulle skifte bag Fabi, der løber slalom og det resulterer i hele 2 slalomfejl, inden han får taget den rigtigt. Det var godt nok ærgerligt! Hvad kunne det dog ikke være blevet til i det løb? Vi endte på en 7. plads ud af 48 hunde.

Nå, men herefter ventede vi i 3-4 timer på at komme til at løbe det sidste AGÅ løb og da det endelig blev vores tur var jeg vist alt for træt og begik en dumhed ved at lave om på min handlings-plan bedst som jeg står og skal til at starte. Resultat: Fabi tager ikke tunnellen og så afbryder jeg og slutter for den dag.

Vi håber på bedre held og ikke mindst vejr næste weekend i Hillerød. Indtil videre ser det da lovende ud hos DMI…

Comments are closed.

Kalender

maj 2006
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier