Blog

maj
7
Første fejlfri Spring klasse 1 løb i dag søndag

tidspunkt: kl. 21:01
forfatter: Lone

Ovenpå en nat, hvor det var svært at sove med ‘armene over hovedet’ på grund af lørdagens succes, så var forventningerne lidt store til dagens konkurrencer.

Vi startede med en Agility Åben klasse, der havde nogle – for Fabi – svære tunnel-indgange og det kom da også til at give vægringer. Carina sagde senere, at jeg først havde sagt “tunnel”, da han nærmeste var inde i dem, så det er måske ikke så sært, at han er usikker! Det må jeg træne på i de kommende uger. Da vi så har 2 fejl, så tager jeg ikke en sikker slalom, men lader ham bare spæne af sted – desværre med det resultat at han springer den første pind over, får en fejl og så bliver summen lige pludeselig 3 fejl og en diskvalifikation er resultatet. Øv – jeg havde glemt det med at 3 fejl giver disk’ninger. Nå, bedre held næste gang….

Næste løb var Spring klasse 1 og jeg prøver at lave et ‘sikkerheds’løb a la lørdagens – med store buer og endda med mig på ydersiden af flere af dem….!!!! Vi kunne nok have sparet en hel del sekunder, hvis ikke jeg var løbet yderst, men resultatet fornægtede sig ikke: Fejlfrit igen og denne gang får vi så endda en af de så eftertragtede ‘pinde’, som man skal have 3 af for at rykke op i næste klasse! JUBIII.

Dagens sidste løb var et Spring Åben løb, der startede lidt svært for os. Mah-Britt Crone var så sød at hjælpe mig til sidst i banegennemgangen og gav et – uden tvivl – rigtigt råd – jeg var bare ikke rigtig i stand til at udføre det, da det blev vores tur. Det betyder, at jeg er 2 spring bagud, da Fabi skal tind i slalom’en og det er han ikke øvet nok til endnu. Øv, hvor var det ærgerligt. Sidste fejl kommer ikke ved den svære tunnel-indgang, men den nemme, der er en lille og lige tunnel! Carina fortalte bagefter, at jeg havde rigtigt peget med hånden, men så taget hånden ned inden Fabi er inde i tunnellen og så tror han ikke, at han skal have den alligevel. Stakkels Fabi – han må ønske sig en ny fører engang imellem…..

Nå, men skidt med det. Vi har aldrig før fået fejlfrie løb, så intet kan ødelægge weekendens succes – heller ikke lidt solskoldninger, som jeg nu skal have plejet lidt……

Comments are closed.

Kalender

maj 2006
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier