Blog

maj
29
Næste stop Bornholm

tidspunkt: kl. 21:08
forfatter: Lone

Da vi var i Hvalsø fortalte Annette, at der ikke var så mange tilmeldte til DKK Kreds 8’s (Bornholm) 2-dages agility stævne i Nyker lige nord for Rønne. og at der stadig var åbent for tilmelding, så jeg spurgte Lars om aftenen om vi dog ikke skulle tage af sted…. Det sagde Lars heldigvis ok til, så jeg fik travlt med at melde til, finde overnatning samt bestille færge – det kostede lige en ekstra fridag mandag for også at kunne komme hjem.

Det var første gang Fabi skulle udenlands – vi ville køre gennem Sverige – så onsdag måtte vi til dyrlæge, så Fabi kunne få den obligatoriske ormekur og attestation i hans pas. Tina lærte mig at finde den rigtige svenske hjemmeside, så man kunne registrere vores transit hjemmefra, så vi slap for at skulle køre ind til tolden. Smart.

Vi skulle med en færge fra Ystad kl 12.00 og for næsten første gang kom vi af sted 22 minutter FØR planlagt afgang, som endda var i god tid, så vi havde masser af tid gennem Sverige. Desværre måtte vi ikke stoppe og tage Fabi ud af bilen pga reglerne. Om bord på færgen hyggede vi med en far og hans datter, der kom og satte sig ved vores bord. Der blev spillet master-mind og rommy samt drukket kaffe! Hvor hyggeligt! Da færgen skulle til at lægge til kunne vi se dejligt solskinsvejr, så øen levede op til sit navn, Solskinsøen.

Da der var ½ time til vi kunne få vores hotelværelse kørte vi til stadion og sætte telt op. Det var godt nok svært, idet det blæste rigtig meget, men med ekstra barduner blev det da stående! Derefter kørte vi til vores hotel, Hotel Skovly, der var rigtig idyllisk beliggende i en plantage ved vandet. Der var dog ikke stille, som man kunne have troet – vi kunne høre havet buldre, men det er nu også ganske charmerende for en periode. Efter at have checket ind og lige set stedet an – vi var rigtig godt tilfredse – gik vi en tur med Fabi i plantagen. Derefter aftensmad i restauranten og så tidligt i seng.

 

Comments are closed.

Kalender

maj 2006
M T O T F L S
« apr   jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier