Blog

sep
25
Fabi gik spor søndag

tidspunkt: kl. 15:08
forfatter: Lone

Ihhh, i går ringede Carina og spurgte om Fabi og jeg ville med ud at gå spor og det kunne jeg da ikke sige nej til nu jeg selv har ‘fisket’ efter sådan en invitation siden Carina begyndte på den slags træning til hvalpetræning med Kopy.

En STOR pølse fra vores lokale slagter fik lige 40 sekunder i microbølgeovnen og efterfølgende fik den bundet en lang snor i ! Den blev lagt ned i nogle poser (af hensyn til lugten i bilen) og så af sted til Ballerup.

Carina lærte mig at lægge spor ud – og det var godt, at der (forhåbentlig) ikke var nogen, der optog det på video…. ha ha Sikken en kønt syn det må være, når man er ude at ‘lufte’ sin pølse!!!ha ha

Derefter luftede vi hundene i ca. ½ time, mens sporene ‘dampede af’.

Carina startede med Elliot. Han blev helt klart forvirret af de godbidder, som Carina havde lagt i sporet som ‘ekstra’ belønning. De første mange gange han fandt en godbid, troede han, at det var slut. Til sidst fostod han det dog, så det var ærgerligt at sporet ikke var længere.

Derefter var det Fabi’s tur og han klarede det over al forventning! Han havde en enkelt ‘reroute’, men kom tilbage på sporet igen og gik det færdigt. Wauw – hvor var jeg stolt. Jeg ærgrede mig også over, at jeg ikke havde lavet det længere, men det gør jeg næste gang. Og næste gang kan ikke komme hurtigt nok.

Comments are closed.

Kalender

september 2006
M T O T F L S
« aug   okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier