Blog

okt
30
Den seneste måned

tidspunkt: kl. 14:56
forfatter: Lone

Hold da helt op! Det er jo over en måned siden jeg sidst har fået skrevet! Det må jeg straks gøre noget ved:

Fabi har haft dårlig mave med opkastninger i en stor del af den måned – og det er helt klart derfor jeg ikke har fået skrevet, idet det ikke er så sjovt…. Jeg er altid VILDT bekymret for ikke at være en god hundemor. Vi har været til dyrlæge et par gange. Fabi har fået penicillin – første gang i 4 dage, men det var vist ikke nok til at slå baktusserne ihjel, så næste gang fik han i 8 dage og det ser indtil videre ud til at have hjulpet.  Nu ikke bare løber, men styrter Fabi rundt, som har han været holdt i bur i lang tid. Hvor er det dejligt at have fået en glad og livlig hund igen!

Da Elliot har fået konstateret hjerte-/lungeorm er Fabi for en sikkerheds skyld også sat på kur. Også selv om Fabi’s test ikke viste tegn på orm, men jeg orker bare ikke en ny omgang sygdom!

Heldigvis har han ikke været dårlig samtlige dage, så vi har fået gået lidt mere spor. Sidst var en onsdag efter arbejde, hvor vi lige nåede at lægge sporene ud, mens vi stadig kunne se noget, men da vi ½ time senere skulle ud og finde dem, var det helt umuligt at se noget, så vi var nødt til at stole 100% på hundene! Stor, meget stor, var min glæde, da Fabi fandt sin lille dåse med godbidder for enden af et meget langt og snoet spor gennem såvel højgt som lavt græs !!

Jeg har også gjort noget andet! Meldt os til et dog-dancing kursus hos Annette! Jeg er ikke sikker på at vi nogensinde vil konkurrere i denne gren, men jeg vil meget gerne have den træning i specielt kontakt mellem hund og fører, som dog-dancing skulle give, så nu skal det prøves. På torsdag skal jeg til teoriaften! Det bliver spændende.

Foreløbig er vi tyv-startet lidt med at lære et par nye tricks, som skulle kunne bruges. Fabi er ellevild for at lave noget, så det er bare sjovt.

Og sidst men absolut ikke mindst så er ‘Bedstemor’ nu hjemme igen fra 4 ugers ferie i Australien, så Fabi igen kan få sin middagsluftetur! Det er bare populært.

Comments are closed.

Kalender

oktober 2006
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier