Blog

sep
15
Fejlfrit løb – og Lars i gips !

tidspunkt: kl. 11:08
forfatter: webmaster

Sikken weekend. Fabi og jeg har været til sæsonens sidste DKK-stævne. Vejret var koldt, men flot. I første løb, AG1, var der som sædvanlig en for Fabi svær slalom-indgang (først 2 spring og så lige på slalom. Fabi har alt for meget fart på i sådanne tilfælde) – og den nervøse hundefører stikker så lige højre arm ud foran næsen på ham – vupti – Fabi kom forbi slalom i stedet for ind i den. øv øv. Nå, men i 2. forsøg gik det fint, så det endte med en 2. plads og dagens første præmieoverrækkelse.

Næste løb tyvstarter Fabi i og det koster en diskvalifikation.

Derefter er der god tid til dagens sidste løb – og inden jeg lufter Fabi checker jeg lige min mobiltelefon, der har ligger på Fabi’s bur, mens vi har drønet rundt på og omkring banerne. 2 ubesvarede opkald. Det ene fra Lars ca. kl. 13… mystisk for der er han til træning i atletik-klubben…. Jeg ringer tilbage, men han svarer ikke. Nå – det er ikke helt usandsynligt – rettere normalt, så ingen større bekymring. Det andet ubesvarede opkald kom fra et nummer, jeg ikke har indkodet, så formentlig var det et ‘forkert nummer’ og jeg ignorerer i første omgang. Et minuts tid senere tænker jeg at det var alligevel lidt mystisk med det opkald fra Lars, så jeg beslutter mig for at ringe tilbage. Til min store overraskelse er det Ole (Lars’ tvillingebror), der tager telefonen! Nå, men jeg kan da lige få Lars !! Endnu mere mystisk – for de skulle ikke være sammen på det tidspunkt – først om aftenen. Da jeg får Lars spørger jeg hvor de er henne. “På vej hjem fra skadestuen” What !!!?!?!?! Det viste sig, at Lars havde deltaget i en del af et polterabend-arrangement for een af hans tidligere atletik-piger og da een af pigerne havde meldt afbud var de et ulige antal til ‘Flødebolle-ræs’ og de tilbyder derfor den ledige plads til Lars – der ellers pga svag achillessene og et utal af andre problemer med hælene normalt ikke deltage i den slags. Nå, men efter at have spist den første flødebolle rejser Lars sig op for at løbe videre og ‘pling’ – så springer achillessenen igen! Lars ender med at ringe efter Ole og Maria, der kører ham på skadestuen. Lars fik blot gips på foden, for lægen mente ikke, at den skulle opereres “i hans alder” !! Kun unge elite-idrætsudøvere opereres i dag (er det efter sygeplejerske-strejken og de fornyede ventelister ?!?!).

Nå, men jeg havde da vist ligesom noget andet end agility i hovedet, da Fabi og jeg skulle løbe dagens sidste løb. Nerver var der ingen af. Slalom-indgangen var perfekt for Fabi havde jeg konstateret ved banegennemgang, så nu skulle vi bare igennem og så hjem til Lars. Resultat: Årets første fejlfrie løb – og måske endda det første fejlfrie løb i flere år….. Måtte straks ringe hjem og fortælle den gode nyhed – og at jeg liiige kom lidt senere hjem, da jeg lige skulle vente på præmieoverrækkelse.

Lars’s “tilfælde” har været diskuteret på Herlev sygehus her til morgen, og eksperterne mente, at han skal opereres. Så nu venter vi ‘bare’ på at få at vide hvornår. Formentlig om et par dage – måske på hans fødselsdag på torsdag… Sikken en fødselsdagsgave det vil være….. Desværre betyder gipsen, at Lars ikke vil med på vores ferie til La Santa her til oktober for det er ikke sjovt at skulle rundt på krykker, når der er så mange trapper og ingenting han må lave, da han slet ikke må støtte på foden. ØV ØV ØV. Vi må straks planlægge en ny tur til La Santa, hvor Lars kan komme med.

Comments are closed.

Kalender

september 2008
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier