Blog

okt
25
Fabi meldt til Rally-lydighedsprøve d. 14. december

tidspunkt: kl. 10:28
forfatter: Lone

Efter hårdt pres 😉 for at melde mig til normale lydighedsprøver fra Jette og Carina, som jeg fik trænet lidt med her i efteråret, har jeg meldt til en rally-lydighedsprøve i Albertslund d. 14. december !! Jeg må jo tilstå, at jeg slet ikke har fået trænet eller konkurreret i lydighed siden Fabi’s fantastiske 1. plads for flere år siden….. Præstationsangst ?? Jo, det kan nok ikke helt bortforklares. Og så er der lige det med at Fabi tygger på træpindene til næseprøve, og så længe jeg ikke kan finde ud af at få det stoppet, så kan han jo ikke få en god placering i LP2 og så er jeg ikke så motiveret for at bruge tid og penge på det.

Her da efteråret satte ind, var Fabi og jeg med til Charlotte’s rally-træning i MBS et par gange. Det gik over al forventning, så jeg blev meget hurtig lun på ideen om at komme til en konkurrence. Der skal jo muligvis mere end eet forsøg til at bestå, idet noget altid kan gå galt til en konkurrence, idet man selv og dermed hunden er mere nervøs. Og så er der lige i rally det med at man skal have lidt erfaring i at vurdere om man skal vælge at tage en øvelse om og dermed få færre point-fradrag end ved en fejl… Så jeg tænkte at vi hellere måtte komme igang.
I seneste nummer af Sheltie-bladet var der en annonce med denne konkurrence og få minutter senere var vi tilmeldt. Det skal blive spændende.

Og status på Lars: 2½ uge tilbage med ‘støvlen’. Lars var til kontrol hos kirurgen i tirsdags og han sagde, at Lars nu skal til at lægge krykkerne, men det er Lars nu ikke meget for. 😉

Comments are closed.

Kalender

oktober 2008
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategorier