Blog

dec
1
Så afholdt vi DAL 4 i MBS

tidspunkt: kl. 10:39
forfatter: webmaster

I går søndag afholdt vi DAL4 i MBS. Heldigvis uden regnvejr denne gang – og mange flere medlemmer i forhold til for 2-3 uger siden, hvor det først var planlagt. Jeg havde alt materialet til afholdelsen af DAL fra Kate, idet hun var forhindret den planlagte dato. Heldigt for mig at afholdensen blev ændret for Kate og Knud var der i går, så jeg slap for at stå for det praktiske. Tak Kate 😉 .

Jeg havde løbet DAL-konkurrencen i HH, så jeg stillede op ‘udenfor konkurrence’. Og det var da vist ganske heldigt for vi endte med at blive diskvalificeret….. Ups! Nå, jeg må sige, at jeg under banegennemgang havde planlagt at løbe anderledes hele 3 steder på banen for at se hvorda det virkede, så det var en ‘kendt risiko’. Venstre-handling af slalom var bedre, idet Fabi ikke løb for tidligt ud af slalom. Fremsending over spring til og modtagelse på flyvet virkede 100% efter hensigten, men det gik galt mellem vippe og det efterfølgende spring. ved banegennemgang havde jeg lavet een plan med Karsten, men det blev han selv diskvalificeret på og så tænkte jeg at jeg hellere måtte gøre som jeg havde gjort i HH, men da jeg drejede rundt om mig selv havde jeg ikke styr på, hvilket af springene jeg skulle over og så blev det forkert. Lidt øv, men skidt – jeg var jo udenfor konkurrence. Det var faktisk vildt fedt at blive stående på ‘min’ side af flyv’et, sende Fabi over et spring og så kalde ham tilbage. Wauw !!

Bagefter ekstra træning på banen var det som altid tid til kaffe og kage. MBS’s varemærke. Jeg havde – inspireret af juelafslutningen i HH lørdag – klædt mig lidt nisse-agtigt….. thi hi

Comments are closed.

Kalender

december 2008
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorier