Blog

jan
2
Lydighedstræning i Sorgenfri Slotspark i dag

tidspunkt: kl. 22:29
forfatter: webmaster

Carina og Jette fra MBS havde til stævnet i Ølstykke aftalt at de skulle træne lydighed 2. januar og inviterede Charlotte & Karsten samt Fabi og jeg med. Vi mødtes kl. 14 efter årets første sne var faldet, men heldigvis klarede det op, så vi startede i solskin. Den smule solskin der altså kunne nå op over træerne. Charlotte syntes, at vi skulle starte med en fællesdæk… De stakkels hanhunde, der blev kolde på maven for slet ikke at nævne den lille ‘tap’…. brrrrrrrr! Fabi syntes heller ikke, at det var sagen, at skulle ligge for længe, så han sneg sig over til mig….. Vi må prøve igen en dag, hvor det er lidt varmere…

2009jan02

Efter lidt af de ‘sædvanlige’ øvelser syntes jeg at Fabi skulle belønnes med een af hans favorit-øvelser, nemlig at finde en lille tidligere film-dåse, som jeg putter godbidder i. Som sagt så gjort. Fabi ELSKER det.

Karsten kom over og sagde, at jeg skulle gøre det meget sværere for Fabi for han vidste godt hvad det gik ud på. Som sagt så gjort og det gik også fint. Det allersidste forsøg blev dog lidt ødelagt af en lille meget sød, løbsk border collie tæve, der lige kom for at hilse på ‘drengene. Jeg kunne godt få Fabi til at søge i laaang tid, men lige da han var ved dåsen var det mere sjovt at løbe ud på en sti end at tage dåsen med til mig og få hans belønning. Jeg var faktisk meget imponeret over hvor god Fabi var, så vi må snarest ud at prøve et andet sted.

Carina kom forbi med Kopy og Toxy, men de ville ikke med på den afsluttende luftetur, idet Kopy skulle skånes lidt, idet han halter lidt (vist nok efter agility træning d. 31. december). Vi andre luftede en lille tur rundt i parken og til allersidst spurgte Charlotte om ikke vi alle skulle komme med en hensigtserklæring om, at få trænet noget mere her lydighed her i 2009. Det sagde vi alle ja til. Det bliver vist bare på lørdage og her sidst på måneden starter jeg på rally-lydighed hos Frank K i Brøndby, så der bliver lige nogle gange, hvor jeg må springe over. Men ellers er vi med !!

Comments are closed.

Kalender

januar 2009
M T O T F L S
« dec   feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategorier