Blog

mar
7
Jubii sikken fantastisk dag i dag

tidspunkt: kl. 19:36
forfatter: webmaster

Ih, Fabi og jeg har haft en fantastisk dag i dag. Kl. 12.15 kørte vi af sted til MBS, hvor vi havde aftalt at træne lidt agility med Carina. Carina startede med at spørge mig om, hvad det er, der ødelægger koncentrationen, når vi tidligere har trænet og konkurreret og efter længere tid kom jeg frem til, at det er Fabi’s gøen. Den kan bare ‘gøre kål’ på min koncentration. Så syntes Carina at jeg skulle prøve at dække Fabi af, hver gang han gør. Ideen er, at han finder ud af at gøen = dække og det er kedeligt at dække, når man hellere vil løbe agility. Det prøvede vi så og det hjalp ret godt, så det må jeg blive ved med. Vi var jo kun os 4, så stress-niveauet er ikke så højt, som ellers, så det var helt perfekt til indlæring af ny adfærd.
Undervejs kom 2 små piger med en løs tæve forbi og de vadede da bare ind på banen bedst som vi løb rundt… Børneopdragelse er ikke, hvad den har været…. Nå, det ødelagde lige 2 forsøg for Fabi (blev ikke stående på vippen, men hoppede af), men så sagde Carina, at jeg skulle tage mig sammen. “Det er bare ligesom folk og hunde på sidelinien”. Så tænkte jeg “Nu skal det være” og hvad enten det var tilfældigt eller Fabi kunne fornemme en lidt mere bestemt stemmeføring, ved jeg ikke, men det blev endnu et super-duper fint løb !! JUBIII Det var således med kæmpe success i baghovedet at vi pakkede sammen for at nå videre til dagens næste stop: Rally-lydighed i Brøndby.

Navigatoren førte os fint til Brøndby – det tog ikke lang tid ad motorvejen. Vi nåede frem i fin tid til at jeg lige kunne få varme strømper og et par lange ‘underhylere’ på samt lidt at spise og drikke, så jeg kunne koncentrere mig de næset 1,5 timer.
Vi startede som sædvanlig med nogle ‘opmærksomheds’øvelser’ og det er altid med en lidt gøende Fabi. Det er lidt stressende for ham, når vi står 8-10-12 mennesker på linie og starter med at gå samtidig. Efter nogle minutter går det fint.
Videre til første bane, hvor jeg i dag havde fru Frank som instruktør. Banen var “Perfekt” – hvad mere kan man ønske sig ?? Nå, da vi talte om det, så kunne hun lige give mig det råd at holde høj fart også gennem slalom – jeg havde sat farten ned og så sætter Fabi farten endnu mere ned og så går han ikke flot nok på siden af mig. Det prøvede vi så lige igen – og voila! Superfint, så det må vi huske.
Ekstra-banen havde i dag fremsending til kegle..!!! UHHHH det var ikke lige en øvelse vi rigtig har trænet før, men det var det samme for de andre. Den må jeg træne herhjemme for der skal mere til.
Næste bane havde ‘sid foran og så bagom’ som første øvelse og Fabi gøede (som altid når han lige har stået bundet, mens vi går bane… suk) og ville ikke sidde tilstrækkelig lige foran, så den tog jeg om. Resten gik vist fint. Ekstrabanen havde ‘tulipan’ øvelsen – een af Fabi’s super-øvelser tilbage fra dog-dancing for flere år siden.

Efter ca. 5 kvarters træning var det tid til lidt luftning, leg, selvtræning og så hjalp vi lige med at pakke sammen. Jeg skulle ikke køre mange meter før Fabi faldt i søvn omme i buret. Vi var hjemme lidt efter 17 – godt trætte begge to. Sikken dejlig dag!

Comments are closed.

Kalender

marts 2009
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier