Blog

mar
22
Rally-afslutning i går – SUK

tidspunkt: kl. 12:08
forfatter: webmaster

I går var det sidste gang vi var til Rally-lydighed i denne omgang og dermed tid for afslutning, der vist altid foregår som en prøve. Ganske godt for såvel førerer som hunde at prøve dette uden at det tæller, for ganske som Frank fortalte, så agerer vi alle lidt anderledes, når der står nogen med stopur og dommerseddel i stedet for at det blot er træning og man bare kan tage en øvelse om.
Der var bygget en – i vore øjne – kæmpe bane, dvs. det maksimale antal øvelser, som man kan komme ud for i øvet klasse: 17 stk.
Banegennemgangen var lidt kaotisk, idet vi var mange, så det var ikke rigtig til at se skiltene, samtidig med at man kunne høre Frank’s instruktioner…
Der var ikke rigtig nogen, der ville være første ekvipage, så selv om jeg godt vidste at det heller ikke var vores ønske, tænkte jeg at jeg må prøve det for jeg risikerer det jo en dag til en prøve. Som sagt så gjort.
Fabi gør altid meget, når jeg henter ham efter banegennemgang og i går var absolut ingen undtagelse. jeg er bange for at det kun blive værre for hver gang vi er til træning. øv
I går gøede Fabi så meget, at det gik ud over hans koncentration og dét var rigtig surt. ØV ØV. Han stoppede først, da det føltes som om vi havde gået den halve bane, og da var jeg rigtig ked af det, for jeg kunne jo godt regne ud, at der var sat mange minus’er på Franks papir…. I går ville Fabi slet ikke lave den øvelse vi træner allermest: Sidde foran !! Mystisk hund. Han gjorde det fint uden for banen – både før og efter – men ikke inde på banen. Gad vide om det er fordi han skal vende ryggen til ‘fremad’ og det passer ham ikke ? Eet af skiltene – som vi havde lært forrige gang til træning, men som jeg ikke har trænet ret meget hjemme. Jeg tænkte endda på det i denne uge, men tænkte så, ‘nej, det kommer nok ikke til prøven’…!! Og hvad gjorde det – det var selvfølgelig på banen. Ramt af nemesis ! Endvidere må jeg ikke have hørt odentlig efter, da Frank gennemgik banen, for jeg var ikke klar over, at hunden skulle komme i plads (sit) efter indkald, så jeg gik blot stolt videre….. Nå, men det husker jeg forhåbentlig resten af mit liv.
Da jeg fik resultatet lige efter at have gået banen var der minus 3 * 10 point og dermed ikke bestået. ØV ØV. Det var det skilt, som jeg ikke havde styr på – og så de 2 ‘sid foran’ øvelser, der var alt for kaotiske til at blive godkendt. ØV. Franks kone syntes kun, at der var 2 missede øvelser og tilsyneladende havde Frank forbarmet sig, for da vi til slut fik resultaterne, havde han slettet det ene -10, så vi bestod med 76 point. TAK for det – det var desværre ikke helt fortjent.
Nu var det jo godt, at det ikke var en rigtig konkurrence, men jeg er temmelig frustreret over hvad jeg dog skal gøre med Fabi’s gøen. Fabi var SÅ dygtig i starten, men jo mere vi træner, jo værre bliver det! Det er jo helt forkert!?!?!?! Hvis nogen læser dette og har et godt råd, så vær sød at sige til. Jeg behøver helt klart hjælp til at løse dette problem.
Nå, men ellers sluttede vi af med kaffe og kage (som jeg havde bagt) og alle fik et fint glas med ‘DKK Kreds 1’ logo påtrykt samt nogle tyggepinde til hundene. Sidstepladsen fik et kæmpe tøjdyr til hunden som trøst. Et rigtig godt princip synes jeg. Een af hundene fik frikadellerne, der havde stået i en madskål til den øvelse, der hedder ‘Fristende 8-tal’, så den var ekstra heldig.

Comments are closed.

Kalender

marts 2009
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier