Blog

apr
12
Puha – så kom det andet beståede resultat i hus

tidspunkt: kl. 16:58
forfatter: webmaster

I går var vi til påskefrokost med meget mere hos min bror Claus. Ved 22-tiden foreslog han at lave kaffe, men da jeg opdagede hvad klokken var blevet, var det om at komme hjem i en fart. Hjemme skulle jeg nemlig lige først pakke taske til søndagens rally prøve i Hårlev – og meget vigtigt – jeg skulle finde ud af hvor Harløv lå…. Til min store skræk opdagede jeg at Køge var god nok – men ikke endestationen, så 55 minutters kørsel… Det ville sige afgang herfra kl. 07.00 for at kunne være fremme til klokken 8. Nå, jeg sov næsten ikke hele natten, så det var ikke noget problem at stå op 05.50…. Kom hjemmefra kl. 06.58 og så tog vi lige 15 minutters luften på kirkegården inden den lange køretur.
Harløv viste sig, at være en ganske dejlig by ca. 15 km syd for Køge. Vi skulle være i Harløv Hallerne og hold da op nogle flotte haller. Her kan Kgs. Lyngby godt nok slet ikke være med!
Jeg havde slet ikke fået læst, hvem, der ellers skulle være med i programmet – pga. Fabi’s halten var det jo ikke sikkert at vi skulle være med.. Det var derfor med stor men glædelig overraskelse at jeg mødte først og fremmest Sofie og Sabine (ejer af Fabi’s kuldbror Findus), men også andre kendte ansigter. Dejligt, at der var nogle at sludre med. Fabi syntes, at Beagle-pigerne var skønne, men på et tidspunkt blev det for meget for den gamle, der sagde ‘skrid’ til ham. Derefter var Fabi temmelig betuttet over at være i hallen, men det valgte jeg at nyde, idet det så betød at han ikke gøede..
Dommer Frank havde lavet en fin bane, så det var med stor optimisme, at jeg ventede på at det blev nr. 23’s tur. Da vi var til prøve i december lavede jeg en masse øvelser med Fabi som opvarmning, men da havde han startet med at gø, så jeg valgte den modsatte taktik i dag. Sad blot helt stille og sludrede indtil det var vores tur. MEN, da vi rejste os, blev jeg RYSTENDE nervøs, og det var måske det, som Fabi kunne mærke. Resultatet blev, at han gøede HELE banen rundt. Jeg kunne have eksploderet af raseri, men det nytter desværre ikke noget. I mine øjne var Fabi helt umulig og når jeg ved, at han kan være så dygtig, var det ekstra forfærdeligt. Nej, hvor var jeg flov over vores optræden bagefter! Sabine og jeg var helt enige om at den præstation kunne vi nok ikke bestå på, men Ellen fra HH mente, at Fabi havde gået fint. Hun kunne godt se, at jeg havde været frustreret, men hun holdt fast på at Fabi havde gået pænt.
Da næsten alle var færdige og banen blev flyttet uden for tæppet for en løbsk tæve (sikken fantastisk dejligt hensyn at tage til andre hunde!!!) tænkte jeg at jeg ville se, om det var tæppet, som Fabi havde reageret på. Det var det ikke. Jeg var selvfølgelig ikke nervøs og Fabi var bare den søde og opmærksomme hund, som han kan være!
Da det blev tid til resultater, var det med bukket hovede at vi nærmede os cirklen. Man starter altid bagfra og Frank startede med een, der ikke havde bestået. Til den næste sagde han: “jeg er meget ked af at måtte sige….” – og så var jeg 100% sikker på, at det nu var Fabi og mig, der også skulle have Ikke-bestået, men det var det ikke…!!!! Sabine og jeg kiggede på hinanden og lignede spørgsmåltegn. Nu kom der en længere stribe med beståede og sandelig om ikke det endte med at Fabi havde fået 90 point ud af 100 mulige. 70 er krævet for at bestå, så det var med stor margin endda!! Hold da helt op, hvor blev jeg glad! Så var det bare godt nok, at vi var taget ‘tidligt’ hjem i går og stået tidligt op i morges! jubiii.

Comments are closed.

Kalender

april 2009
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategorier