Blog

jun
20
Rally-afslutning lørdag

tidspunkt: kl. 20:09
forfatter: webmaster

Efter at have fejret Britta’s 79 års fødselsdag fredag vågnede jeg klokken 7 og Fabi syntes absolut, at jeg så skulle op! Jeg gik kæmpet mig ud af sengen og gik i haven med Fabi. Efter lidt morgenmad var det tid til en dejlig lang luftetur. Da vi kom tilbage lavede Lars lige en kop formiddagskaffe, som jeg lige nåede at drikke, inden det var tid til at køre til Hillerød, hvor vi skulle forberede søndagens store stævne.

Klokken 13 var det ind i bilen igen og hjem for at hente Fabi. Af sted til Brøndbyvester og afslutning på forårets rally-hold hos Frank. Efter vores deltagelse i 60-75% ikke-bestået konkurrencen for et par weekender siden var det med nogen spænding at vi mødte op. Det viste sig, at jeg og en anden ikke havde fået besked på at det startede ½ time tidligere end normalt, men det gik alligevel. Fabi og jeg skulle starte som nr. 2, så der var ikke så meget tid til at bekymre sig. Godt nok så heller ikke til at ‘socialisere’, men sted og deltagere var jo kendte.

Lige inden det var vores tur blev jeg dog nervøs. Jeg prøvede at sige til mig selv, at det bare var en uofficiel prøve. Lige først hjalp det ikke, men jeg tror nu, at det forsvandt inden vi startede. Frank var lidt lang tid om at give os tilladelse (jeg glemte desværre at spørge hvorfor bagefter), så Fabi gøede lidt, da Frank nævnte hans navn. I starten gik det lidt langsomt, Fabi ville ikke rigtig op i fart og gøede også lidt, men det er oplevet værre….. Heldigvis var det en af de dage, hvor Fabi’s gøen stoppede et stykke inde på banen og som Frank sagde bagefter, at så er det tydeligt at se, at det går meget bedre med hans koncentration, når han ikke gøer.

Lilli sagde ‘som altid’, at jeg havde gået for langsomt, men det var jeg nødt til, når Fabi ikke fulgte med, hvis jeg gik hurtigere. Lilli syntes, at jeg skal prøve at gøre ham glad for noget legetøj og så lege med ham inden det er vores tur. Lægge det ved ‘mål’ (også til træning) og så håbe, at det kan få ham til at synes, at det gælder om at blive færdige i en fart…. Det må prøves.

Nu er der sommerpause – kun krydret med et par prøver, hvis vi får meldt os til.

Comments are closed.

Kalender

juni 2009
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier