Blog

jan
16
Sikke nogle dejlige dage

tidspunkt: kl. 18:28
forfatter: webmaster

Efter en dejlig jule- og nytårsperiode blev det tid til at starte arbejde op igen for fuld damp. Desværre holdt ‘dampen’ kun en uge – så måtte jeg kapitulere og gå i seng med en ordentlig forkølelse. Desværre havde Lars lagt sig et par dage før, så der var nogle dage, hvor det ikke var sjovt at være hundeejer. Der var nemlig ingen tvivl om, at vi begge havde det bedst i sengen – langt nede under dynerne. En stor tak til Lars for en masse lufteture og til Tina for en luftetur af Fabi i mandags. Måske du bare ikke havde behøvet at grine SÅ højt og meget af min stemme eller rettere mangel på samme 😆

Nogle dage senere senere syntes jeg, at jeg måtte bidrage til hundeluftningen, så mens Lars var taget på arbejde, ‘sneg’ jeg mig ud. Pakket ind som var det stadig minus 10 grader, men jeg skulle jo gøre alt, hvad jeg kunne, for at undgå at blive kold og deraf mere syg – og dels kunne jeg ikke gå så hurtigt som normalt pga forkølelsen, så der skulle også mere tøj til….

Alt åndede fred og ro (læs: ingen andre hunde) på kirkegården, så Fabi blev forsigtigt sluppet løs, og straks øvede vi lidt indkald. Den seneste tids megen tæve-tisse-lugte (formentlig løbetid bl.a. Coco) var tilsyneladende overstået, for Fabi var den sødste og mest lydhøre hund, jeg kunne ønske !! Fantastisk. Det blev ‘belønnet’ med lidt leg med en pind og lidt ‘jagtleg’ til sidst krydret med at jeg kastede godbidder (en af gangen) på sneen, som Fabi så skulle finde igen. Dét var bare den bedste leg Fabi har leget meget længe!! Herligt.

Lige før vi nåede tilbage til Borrebakken mødte vi en hund og ejer, som jeg ikke lige kunne genkende. Pinligt, men jeg måtte jo fortælle, at jeg ikke har luftet derovre i mere end 6 måneder pga. operationen i foden – og før det var jeg der faktisk heller ikke meget pga den ‘gamle’ episode med Sookie. Mens vi stod og sludrede kom 2 af de nye, ganske frække – også iflg. Carina – han-hunde, og de skulle lige føre sig frem over for Fabi. Til min store, men meget glædelige overraskelse satte Fabi dem ikke på plads, som han har gjort med andre tilsvarende hunde, men stod blot stille for til sidst at komme over til mig, og så kunne jeg lægge ben til at få den ene til at gå væk. Vi gik så en længere tur sammen med søde Frida, som var blevet steriliseret i efteråret. Dét havde sandelig hjulpet for nu var hun atter blevet en glad tæve, der ville løbe og lege.

I den anden ende af kirkegården mødte vi endnu en af de hunde, vi ikke er glade for at møde, men igen kom Fabi over til mig. JUBIIII. Jeg strålede af glæde, da jeg kom hjem og kunne fortælle om turen til Lars 😀

I dag var turen så kommet til årets første rally-træning, da jeg havde måttet melde fra sidste lørdag pga forkølelsen. Jeg pakkede det nye anti-gø-halsbånd i tasken og planlagde at spørge Frank, om det ikke kunne accepteres at bruge det et par gange for at se om Fabi kan blive vænnet af med sin gøen – og så vi kan koncentrere os om øvelserne i stedet. Dét var ok og sikken en succes, det var !!! Fabi forsøgte sig med et lille vov et par gange, men så kom der et lille PUST fra halsbåndet (komprimeret luft) og så er det ikke længere sjovt at gø – heller ikke for en lille sheltie ! Vi kunne gå de 2 baner 2 gange hver – og ikke et eneste vov undervejs 😀 Jeg er LYKKELIG.

2 kommentarer

  1. Thorleif skriver:

    Sejt med det halsbånd 🙂 – Husk nu at være go’ ved Lars, han har jo en hård tid med at lave vores nye hjemmeside – den bliver SKIDE FLOT 🙂

  2. larslone skriver:

    Hej Thorleif, ja det er alletiders opfindelse det halsbånd !!!! Det er fantastisk at kunne lufte hund uden at gå og sige ‘ti’ stille’ hele tiden…… PS: Jeg er ALTID god ved Lars. Vi er jo gift! thi hi

Kalender

januar 2010
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorier