Blog

feb
6
Ingen gøen i dag til rally-træning – jubii !!

tidspunkt: kl. 21:39
forfatter: webmaster

De sidste par dage har mit store problem været at finde et sted, hvor jeg kunne købe et nyt batteri til Fabi’s anti-gø halsbånd. Jeg havde nemlig glemt at få taget batteriet ud en dag, så det virker ikke længere… Måske jeg skal gå over til genopladelige….. 😀

I formiddags var det så op på cyklen og ned til Lyngby for at prøve f.eks. Baltzers lysforretning og Johannes Fog, men nææ nej – ingen held der. Prøvede så Bingo Foto, HW Hjørnet, diverse mobil telefonforretninger på Jernbanepladsen (den mest lovende var desværre lukke – ejeren er nok på skiferie….), Computer-City, ur-forretning, Expert. Expert kom tættest på, idet de havde den rigtige størrelse, men nogle af cifrene i koden var forkerte, så han mente ikke at det duede.

Jeg måtte så drage af sted til rally-træning i dag uden halsbånd – øv øv…. Meeeen lille, søde, elskede Fabi måtte have husket fra for 3 uger siden, at ‘man’ ikke gør til rally-træning, for der kom ikke en lyd fra ham !!! Hvor fantastisk !!! Jeg OG instruktørerne var imponeret !! Der var endda en beagle, der gøede og Fabi fik lov til at ‘kurtisere’ et par lækre tæver – og stadig ingen larm !!

Hjemme igen – så nu må jeg bestille et par batterier via hjemmesiden, hvor jeg købte halsbåndet – og så måske lige checke Duracell’s hjemmeside…. Når vi lufter på kirkegården behøves halsbåndet lidt endnu. Der kommer lige et par ‘vuf’ fra Fabi, men så kommer han over til mig…. Men jeg vil helst helt slippe for gøen….

Comments are closed.

Kalender

februar 2010
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Kategorier