Blog

apr
5
Tæverne holdt fri i dag

tidspunkt: kl. 17:14
forfatter: webmaster

Så blev det endelig tid til at starte forårets rally-træning hos Frank, Lilli og Connie i Brøndbyvester.

Stor var vores overraskelse, da vi så de – få – hunde, der var mødt op for det var lutter hanhunde og der plejer at være mindst 80% tæver til rally-træningen 😯 Heldigvis fik vi øje på den gode, gamle collie-tæve – hun havde bare startet med en luftetur, så der var 1 tæve og 5 hanhunde. Ikke mange, men de andre må have været på påskeferie eller til påskefrokost.

Til banegennemgangen fortalte Frank, at øvelsen, hvor hunden skal ind foran og så bakke væk fra føreren bliver lavet om. DKK’s hjemmeside skulle endnu ikke være opdateret med den nye beskrivelse, men det kan komme når som helst, så vi skal træne begge metoder for at være dækket ind! Tak for tippet Frank 😉

Fabi var alletiders – igen i dag 😀 Det er sådan en fornøjelse at gå rally med ham. Han synes øvelserne er alletiders og er bare så glad, at det er skønt.

Lektier til næste gang er alle bakke-øvelserne samt at læse på alle skilte i ekspert- og champ-klasserne, så vi kan give input til banerne.

Comments are closed.

Kalender

april 2010
M Ti O To F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategorier