Blog

maj
28
Aidan’s 2. skoledag mm

tidspunkt: kl. 20:52
forfatter: webmaster

Torsdags-legestuen i Holte er desværre midlertid aflyst/udsat, da kun 2 hunde havde tilmeldt sig: Aidan og en kæmpe hund (broholmer?), så det var med ekstra glæde at vi drog af sted i ‘skole’ i dag lørdag.

En ældre herre med en labrador-han, der var 1 uge ældre end Aidan, er dukket op på holdet. Fint – også at der er en labrador for labrador’s er der unægtelig mange af i samfundet omkring os, så dem skal man helst have lært at omgås. Cocker’en og berner sennen-hundene var der også, så vi var 4 i dag.

Vejret holdt heldigvis tørt i dag. Blæsende, men tørt.

Dagens hoved-opgave var indkald. Det havde Carina hjulpet med at ‘smug-træne’ fredag, da vi luftede sammen på kirkegården. Først hold Carina Aidan 2 gange, mens jeg gik langt væk og kaldte. Den sidste gang blev Fabi og Sookie lagt, så Aidan skulle løbe imellem dem for at komme over til mig. Det klarede han til UG+. 😀 Tak Carina !

Vi startede dog med spontan-kontakt og for en hvalp, der ikke har fået morgenmad og en fører med godbidder, var det slet ikke noget problem.

Så kom indkald, der var med 10m linie på. Absolut ikke noget problem.

Til sidst øvede vi target, hvor hundene skulle ‘dutte’ på hånden. Det gjorde Aidan et par gange og så var han mentalt udkørt. Heldigvis for ham – og min bekymring for om jeg havde fået for få godbidder med – så sluttede træningen derefter.

Et par labrador, berner sennen og Aidan blev til hvalpeleg. Den store berner sennen lagde sig over Aidan, men jeg gik lige hen og fik hende til at lave lidt luft imellem dem, så lille Aidan kunne trække vejret… 😉 Da der gik for meget kludder i snorene, slap jeg Aidan fri, og så kunne han bare løbe fra de store hunde så let som ingenting. (Ikke som med Sookie forleden….). Aidan er ikke sådan at slå ud, så han bed bare i berner’ens pels og ben, når hun havde ‘overmagten’. De to havde slet ikke lyst til at gå hjem i dag.
Herligt !!! Sådan må hundetræning gerne slutte hver gang.

Hjem skulle vi dog. Aidan i seng og jeg fik lige bagt et rugbrød med en lur på sofaen, mens det hævede….
Efter en frokost kørte Aidan og jeg til ‘Hundens Dag’ i Hørsholm, hvor vi ud over en del andre hunde, mødte Annette, der havde lavet opvisning med dog-dancing og Marianne fra IBM med samt hendes familie og hvalp. Efter en times tid dér, var det tid til en tur i Silvan og så lige forbi Netto på vej hjem.

Comments are closed.

Kalender

maj 2011
M T O T F L S
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier