Blog

jan
1
Video fra AG-træning 31. december 2012

tidspunkt: kl. 13:44
forfatter: webmaster

Så lykkedes det vist at redigere en lille video af gårsdagens træning 🙂 Det var ikke blot lang tid siden Aidan og jeg havde trænet, da jeg dels har haft ondt i hælen og dels lige har været forkølet/influenza i 13 dage…., men det var meget, meget længere siden at jeg har redigeret videoer….. ha ha

Aidan var temmelig ustyrlig… Med Tina’s ord, så holdt han sin egen nytårsfest – og jeg var ikke altid inviteret med…. På den bane, der stod i hallen, var der 2 tunneler og kombinationen af lang tid siden sidste træning og 2 tunneler var vist lidt for meget for Aidan for han fik sin ‘tunnel-kuller’ tilbage. ØV. Nå – men jeg ved jo hvad der skal til for at kurere, så jeg må vist fylde bilen med en tunnel og vores Manner’s Minder. Tror ikke at naboerne har lyst til at høre hundeglam i dag. Tror vi alle nyder stilheden… så længe den varer.

Carina var vist positivt overrasket over Aidan’s skarpe hjørner, når ellers føreren giver ham de rigtige signaler.

Her kommer forsøget:

Og tør jeg lige fortælle, at Aidan sprang 65 cm 2 gange…!!!! Han er bare for vild – det lille kære kræ. I starten da Carina (jeg var ‘bare’ med) kiggede på banen og hvilke muligheder, der var for handling, løb Aidan og Vini (Carina’s unge border collie) og legede…. Alle springene var sat på 65 cm, da Annette og Jane havde trænet med deres border collier inden vi kom. Da Aidan og Vini startede med at lege løb Aidan under springene og så tænkte jeg, at det var OK. Så gætter jeg, at Vini tog et spring under deres leg – og voila – lille ‘wanna be a border collie’ Aidan sprang da også bare over 65 cm!! Første pind blev revet, men det blev nr 2 ikke !!! SÅ stoppede den leg for det er da ikke så ‘smart’ at springe 65 cm, når man forhåbentlig blot er en lille hund. 🙂

 

 

Comments are closed.

Kalender

januar 2013
M Ti O To F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategorier