Blog

apr
6
Trætte hunde efter havearbejde

tidspunkt: kl. 10:40
forfatter: webmaster

De 2 foregående dage – og det bliver også lidt i dag inden det er kørt væk og der er indkøbt og plantet lidt ny hæk – har jeg brugt på at fælde et træ, der af egen vilje havde besluttet sig for at vokse op i hækken om mod bagboen. Bagboen fortalte i efteråret at han ville komme og fælde det…. Det blev gentaget her i det vinterlige forår, men nu gjorde jeg det altså 🙂

Jeg fik vist en mindre ‘hjerneblødning’ efter selve fældningen for jeg mente pludselig at jeg var nødt til at grave roden op, da den de seneste år har skudt lystigt fra ‘bunden’ af stammen og det ser ikke pænt ud i en ligusterhæk….. Spader mm blev fundet frem. Hundene fik lov til at komme i haven igen (var lige smidt indenfor, mens træet faldt). Efter nogle timers graven og oversavning af rødder huskede jeg at jeg ellers havde tænkt på blot at bore et hul og hælde round-up i….. men da var jeg ligesom ved at være halvvejs med opgravningen troede jeg. Opgaven var så stor at der måtte en ekstra dag til!

Hundene nød at få lov til at være i haven. Aidan ‘hjalp’ som altid med havearbejdet. Altså grave lidt i jordbunken, der voksede op ved siden af roden og hugge grene mm, som jeg skar af – og så løbe rundt og lege med det – slutttende med at spise så meget som han nu kunne… Selv kære gamle Fabi fandt ud af at være med på pindespisnings-holdet 🙂

Hver aften har vi haft 2 hunde, der ikke bare sov – nej, de nærmere besvimede på hver sin pude. Dejligt 🙂

Her er ‘hullet’ samt lidt af stamme og rod: Fældet_træ

Comments are closed.

Kalender

april 2013
M T O T F L S
« mar   maj »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategorier