Blog

maj
9
Aidan løb agility !!!!!

tidspunkt: kl. 22:49
forfatter: webmaster

Jubiiii – for første gang i mindst 1 år lykkedes det at løbe lidt agility med Aidan i tirsdags til AG-træning i MBS med Mette Winther som instruktør. JUBIIIII.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Aidan og jeg ikke just har haft succes med agility-træningen meget, meget længe – andet end nogle meget korte sekvenser, der ikke rigtig har kunnet gentages, så de tæller ikke rigtigt..

Til træningen i tirsdags havde jeg skåret en masse pølser i mindre stykker og så blev der ellers ‘kastet’ godbidder til Aidan i massevis. Først for at stå stille for enden af balancebommen. Allerførste gang sprang Aidan af, men så blev han bedt om at gå tilbage og så snart han stod rigtigt, kom der pølse-godbidder flyvende. De efterfølgende gange lavede han, hvad jeg døbte “Sarah Lorenzen” stop: Fuld fart frem, 2 forben på græsset og ‘neglene’ af bagbenene på feltet stående i en herlig ‘lang’ stilling klar til at spurte videre. HERLIGT. (Altså ikke Sarah L selv.. men hendes hunde 🙂 ).

Næste gang det blev vores tur valgte vi at prøve at lave en masse ‘snæver’ springtræning omkring et par spring. Første spring var ‘den gamle, umulige, totalt frustrerede’ Aidan. Men det lykkedes at få ham til at tage springet og så fik han nærmest en godbid stukket i munden – og dét ændrede hans attitude. De pølsebidder ville han gerne ‘tjene’ flere af, så langsomt, men sikkert, kunne jeg udvide antallet af spring han skulle tage. Vi ‘kørte rundt og rundt og rundt og kunne slet ikke stoppe – vi skulle løbe for 1-1½ år…… 🙂

Så blev Mette lidt ‘vild’ og mente, at jeg skulle tage chancen og se om jeg kunne få ham over i slalom efter/under næste runde. Det var bare en succes. Aidan styrtede over mod slalom og voila ! 12 pinde og så “Be’ om en godbid” 🙂 180 grader rundt og slalom tilbage. Godbid igen. Så rundt i spring-kombinationen og over i slalom igen. Han var jo nærmest ustoppelig den fantastiske lille dreng. Han kan jo godt, når han ikke er frustreret (eller hvad der ‘stikker’ ham). JUBII.

Så var det vist egentlig tid til at pakke sammen, men Mette nød også successen og det fantastiske vejr, så vi fik alle en sidste tur. Success igen for lille Aidan.

Hvem havde tårer i øjnene på vej hjem fra træning og denne gang af glæde ? MIG 🙂

Comments are closed.

Kalender

maj 2013
M T O T F L S
« apr   jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategorier