Blog

nov
29
Dejlig luftetur på trods af regnvejr

tidspunkt: kl. 20:02
forfatter: webmaster

Lars skulle arbejde længe igen i dag, så jeg luftede hundene alene. Det var desværre blevet regnvejr og så plejer det jo at være noget af et mareridt med ham Fabi. Han kan ikke lide biler og biler i regnvejr, hvor man hører dem endnu mere, er bare normalt forfærdeligt.
Med 2 hunde tænkte jeg, at jeg måtte have begge hunde på samme side og så med så kort snor, som flex-linierne tillader. Det var en kæmpe succes! Jubiiiii.
De sidste par dage har vi gået rundt på DTU, så vi trængte til afveksling. Det blev en tur via “Carina’s park” og Caroline Amalievej til kirkegården. Her har Aidan på det seneste været helt umulig (igen..): “Vov”, “vov”, “vov” og mere “vov”.
“Hmm, hvad gør en klog?”, som vores kære tømrer Knud sagde, da han skiftede vinduerne og stødte på uforudsete situationer 🙂 Svaret var at gentage, hvad der havde virket ret godt (ikke 100%, men mirakler tager jo nogle gange lidt længere tid) sidste lørdags, da jeg luftede sammen med Tommy fra MBS: Trampe i jorden til Aidan stoppede med at gø. Det virkede !! Mer’ jubiiiii 🙂
Vi klarede 2 omgange – næsten uden vov. Aidan ‘faldt i’ 2 gange, men det er jo ingenting i forhold til tidligere. Een gang i nærheden af rundkørslen. Det har altid været det ‘sværeste’ sted for Aidan. For Fabi var det vist det store åbne stykke med græs. Anden gang var da, der kom en gående bagfra. I dén situation er det bare helt OK, for det er da lidt skræmmende at gå – troede jeg – alene rundt på en mørk kirkegård, og så kommer der en skygge gående bagfra ! “Tak Aidan”. Så drejede vi væk og så sluttede det.
Turen op ad Kulsviervej blev en tilsvarende success, som starten af gårturen. Hundene havde ‘lavet’ det de skulle, så det var med god samvittighed at snorene blev kortet af og så slentrede vi ellers stille og roligt op ad bakken. Ikke eet eneste “vov” eller “piiiiv” fra Fabi.
Sikken en succes !

Comments are closed.

Kalender

november 2013
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorier