Blog

dec
8
Aidan skal være sporhund…..! :-)

tidspunkt: kl. 15:19
forfatter: webmaster

I et tillæg til dagens JP avis kunne jeg i en artikel om sporhunde, ‘Med snuden i sporet’, læse:

Hos hundetrænere er det en bestemt personlighedstype (LW: Altså hos hundene), som eftertragtes.
De hunde, som vi har behov for, er højt motiverede, og de er det, som nogle måske vil kalde frække eller drillesyge, siger Louise Wilson. De kan sagtens finde på at stjæle strømper og undertøj fra soveværelset.

Min første tanke var, at hun må kende Aidan, for det er da en af hans mange yndlingsbeskæftigelser 🙂 Thi hi. Ingen tvivl om, at Aidan ville have RIGTIG godt af at bruge sin næse og dermed sin hjerne en helt masse på at lede efter spor. Jeg er desværre bare hundeangst (hunde… ha ha ha) for at han ud over duften i sporet skal samle diverse orme-og parasitsygdomme op…. så hvis vi bare havde frostvejr året rundt, så ville han helt sikkert skulle træne det meget mere end det bliver til i det daglige danske vejr.
Jeg tilstår dog, at vi lige har benyttet det dejlige frostvejr de sidste 2 dage – men det er jo desværre allerede afløst af kedeligt regnvejr. Snøft.

 

 

Comments are closed.

Kalender

december 2013
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategorier